+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Soms snap ik dingen niet. Korte termijn focus is er daar één van. Eind februari zat de wereldeconomie (en dus ook de Nederlandse) in een hoogconjunctuur. 

Om bepaalde doelgroepen succesvol te bereiken, is het nodig om al je kanalen te gebruiken. Van LinkedIn tot Facebook, van Snapchat tot Instagram en YouTube.

Het is hét gesprek van de dag: het corona-virus. Voor vrijwel heel Nederland gelden nu regels die effect hebben op onze dagelijkse routine, waaronder onze manier van werken.

Recruitment Process Outsourcing is gericht op het efficiënter inrichten van jouw recruitmentprocessen met als doel het ontzorgen van de HR afdeling en het verlagen van de recruitmentkosten.

Recruitment Process Outsourcing (RPO) biedt belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele in-house recruitment of werving en selectie. Maar wanneer kies je voor RPO?

Hiring Managers en Recruitment

Misschien wil je eerst weten wat een ATS is? ATS staat voor Applicant Tracking System en helpt jou om kandidaten te managen vanaf het moment dat zij een sollicitatie verrichten op jouw werken-bij website.

Hiring Managers en Recruitment

Hoewel het nut ervan steeds duidelijker wordt, beschouwt men de werken-bij website toch nog te vaak als slechts één van de marketingkanalen van recruitment. 

Hiring Managers en Recruitment

Technologie blijft in een rap tempo ontwikkelen. Niet alleen in de consumentenmarkt is dit duidelijk merkbaar en voelbaar, ook in recruitment wordt de rol van technologische ontwikkelingen steeds groter.

Hiring Managers en Recruitment

Meer dan de helft van de kandidaten gaat direct op zoek naar een werken-bij site na het spotten van een interessante vacature. Lees die zin nog even terug.

Hiring Managers en Recruitment

De corporate site fungeert vaak als hét visitekaartje van de organisatie. Reacties op de site zijn positief en iedereen kan makkelijk zijn weg vinden dankzij de geoptimaliseerde Customer Journey. Nou ja, bijna iedereen dan.