Over Yoores - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Yoores is jouw recruitment partner

Yoores spreek je uit als ‘yours’, want dat is precies wat we zijn: jouw recruitment partner. We zijn actief in RPO, het outsourcen van het gehele recruitmentproces. Als specialist op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor alle uitdagingen in je recruitmentproces. Onze Sourcers, Talent Acquisition Specialists, Recruitment Consultants, Corporate Recruiters en Recruitment Marketing Specialists staan voor je klaar!

Visie

Dagelijks werken we op basis van onze visie om maatschappelijk verantwoord recruitment oplossingen aan te bieden waar people, planet en profit het hart vormen. Niet voor niets schenken we blijvend aandacht aan de gezondheid en veiligheid van onze mensen. Ook stimuleren we de ontwikkeling van medewerkers, zowel op individueel niveau als in teamverband en creëren we een werkomgeving waarin aandacht is voor arbeidsomstandigheden met een positieve work/life balance. Bij het werven van nieuwe teamleden gaan we altijd uit van de toegevoegde waarde op individueel niveau en laten we nooit sekse, afkomst of leeftijd meewegen in de werving.

Missie

We beschouwen het als onze missie om jou Happy en In Control te houden. Onze kracht ligt in het opereren als een verlengstuk van je HR team en leveren we alle mogelijke recruitment diensten op maat en volledig client-branded. Voortgekomen vanuit een steeds complexer wordende vraag naar recruitment oplossingen, zijn wij van mening dat mensen de basis en het meest belangrijke kapitaal zijn van elke organisatie. Welke uitdagingen je ook tegenkomt binnen het recruitmentproces, wij hebben een oplossing. Ons doel is om het recruitmentproces van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen.
Wij noemen dat Empowering Recruitment.

 

Edwin Noordeloos Yoores
Edwin Noordeloos

Managing Partner

Brenda Scholten Yoores
Brenda Scholten

Operations Manager

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.