It's all about the Candidate Experience! - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Een goede Candidate Experience is heel belangrijk! Veelal heeft een matige Candidate Experience te maken met proces inrichting, tijd en de matige respons van de Hiring Managers. 

Hoewel wij op alle vlakken kunnen helpen, ligt de snelste actie toch in de tijd. Hoe kunnen wij jou als Recruiter ondersteunen zodat jij meer tijd hebt?

Blog Recruitment Yoores RPO Outsourcing HR

 

Process Support

Voor sommige vacatures ontvang je hoogstwaarschijnlijk nog steeds heel veel reacties. Een luxepositie die niet altijd even prettig is voor de Recruiter. Veelal omdat dit vaak generalistische rollen betreft, waar veel sollicitanten denken geschikt voor te zijn. In het verwerken van deze reacties kunnen we iedere Recruiter ondersteunen. Wij beoordelen de sollicitaties en wijzen kandidaten die niet geschikt zijn voor de functie voor je af. De geschikte kandidaten gaan we telefonisch screenen. Hieruit volgt een selectie van de beste kandidaten die we bij je voorstellen. Jij beoordeelt uiteindelijk wie je zal gaan spreken of bij de Hiring Manager introduceert. Kortom, jij blijft in de lead, maar wij ontzorgen je. En jouw kandidaten, die krijgen allemaal (100% garantie) een tijdige en correcte reactie op hun sollicitatie. Toch wel de basis in een goede Candidate Experience. In 2017 hebben we ongeveer 30.000 kandidaten behandeld. We hebben in onze processen een succesrate van 96%.

 

Sourcing 

Op basis van jouw recruitment capaciteit, kennis en behoeften bepaal je welk deel van het proces je zelf in de hand houdt en waar je de kennis en expertise van Yoores inschakelt. De hoeveelheid vacatures binnen organisaties is niet het hele jaar door hetzelfde, bijvoorbeeld door seizoensgebonden jobs. Ervoor zorgen dat je altijd voldoende capaciteit binnen je recruitment hebt, resulteert in hoge vaste kosten. Yoores helpt je dan ook graag bij het opschalen van je recruitment team wanneer nodig. Wij zetten recruiters (on-site of off-site) in wanneer het aantal vacatures oploopt, om je capaciteit te optimaliseren. Zo blijven de vaste kosten laag en passen de variabele kosten zich aan de werkdruk aan. Zo zorg je ervoor dat ook tijdens de piekmomenten alle sollicitanten een positieve Candidate Experience ondervinden.

 

Tijdelijk inzet

Op basis van jouw recruitment capaciteit, kennis en behoeften bepaal je welk deel van het proces je zelf in de hand houdt en waar je de kennis en expertise van Yoores inschakelt.


De hoeveelheid vacatures binnen organisaties is vaak niet het hele jaar door hetzelfde, bijvoorbeeld door seizoensgebonden jobs. Ervoor zorgen dat je altijd voldoende capaciteit binnen je recruitment hebt, resulteert in hoge vaste kosten. Yoores helpt je dan ook graag bij het opschalen van je recruitment team wanneer nodig. Wij zetten recruiters (on-site of off-site) in wanneer het aantal vacatures oploopt, om je capaciteit te optimaliseren. Zo blijven de vaste kosten laag en passen de variabele kosten zich aan de werkdruk aan. Zo zorg je ervoor dat ook tijdens de piekmomenten alle sollicitanten een positieve Candidate Experience ondervinden.

 

Recruitment Marketing

Heb je ondersteuning nodig op Recruitment Marketing? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die we daar bieden. Download onze whitepaper hier.


Wil je meer weten over de mogelijkheden die Yoores aanbiedt? Neem vrijblijvend contact  met ons op!

 

Edwin Noordeloos
Managing Partner


Yoores Recruitment Solutions

Empower your recruitment