+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Opening Rotterdam

Amsterdam, 14 januari 2019

 

Yoores Recruitment Solutions, specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux, heeft op 14 januari 2019 een nieuw kantoor geopend in Rotterdam.

 

De opening van het nieuwe kantoor, gelegen in het kantorengebied Rivium, is het gecombineerde resultaat van de groei in 2018 en de ambitie om de komende jaren verder uit te breiden. De nieuwe vestiging zal in eerste instantie als uitvalsbasis dienen voor de Marketing en Sales teams, maar biedt ook de corporate recruiters in die regio een extra werkplek.

 

De opening van het kantoor in Rotterdam volgt kort op de recente aankondiging dat Yoores haar activiteiten op Curaçao verder zal uitbouwen.

 

Edwin Noordeloos, CEO bij Yoores, licht toe: “Yoores en onze unieke RPO propositie krijgen steeds meer bekendheid en erkenning. Naast onze internationale activiteiten en de succesvolle pilot op Curaçao, zien we dat klanten in Nederland ook steeds meer behoefte hebben aan ondersteuning bij hun recruitmentprocessen. Veel van onze Nederlandse klanten bevinden zich in de Randstad en een kantoor in Rotterdam is een logische stap om klanten in de regio Rijnmond nog beter te bedienen.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Yoores Recruitment Solutions
Yoores Recruitment Solutions bedient sinds 2011 wereldwijd klanten met Recruitment Process Outsourcing (RPO); een vorm van outsourcing waarbij een organisatie een deel van of het gehele recruitmentproces uitbesteedt aan een externe provider.

 

Door het actief uitdragen van onze visie dat mensen de basis en het meest belangrijke kapitaal zijn van iedere organisatie, is Yoores inmiddels uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en biedt, naast RPO, ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan.

 

Voor meer informatie
Naresh Sital
Global Digital Marketing Manager
T: +31 88 5678 336
E:

 

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.