Yoores sponsort “Ieder Kind Een Kerstcadeau” - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Yoores foto SponsoractieAmsterdam, 14 december 2018

 

Yoores heeft het Curaçaose goede doel “Ieder Kind Een Kerstcadeau”, van lokale radiozender Dolfijn FM, gesponsord tijdens de KLM Marathon 25 november op Curaçao. Yoores teamlid Stijn Hendrickx nam het initiatief om mee te doen aan de halve marathon waarna er direct een sponsoractie op touw werd gezet. Gezien de naderende kerstperiode, is gekozen voor een goed doel gericht op de minder bedeelde kinderen op het eiland.

 

Steun met een strikje
Met het sponsorgeld van Yoores hebben de medewerkers cadeaus gekocht, ingepakt en gedoneerd. Afgelopen donderdag, 13 december, heeft het Yoores team op Curaçao de cadeaus naar de studio van Dolfijn FM gebracht. Onder de boom lagen al 66 cadeaus en Yoores heeft de opbrengst in een keer verdubbeld. Een zeer welkome bijdrage, die met een kort interview met Stijn in de live uitzending van de zender, hartelijk werd ontvangen. Hiermee bezorgt Yoores 63 Curaçaose kinderen een nét iets fijnere Kerst.

Persoonlijk record
Stijn is trots dat hij de loop in zijn persoonlijk recordtijd heeft volbracht en wijst erop dat het enthousiaste aanmoedigen van zijn collega’s zeker doorslaggevend is geweest. “Zelf ben ik al maanden in de ban van de KLM Marathon en heb ook stevig getraind! Natuurlijk kan ik mij indenken dat niet iedereen er zin in heeft om op zondag om 5:00 AM aan de zijlijn te staan en mij toe te juichen. Gelukkig waren mijn collega’s ontzettend motiverend!”

 

De actie
“Ieder kind een kerstcadeau” werd opgezet door de lokale radiozender Dolfijn FM in 2007. Tussen 12 en 19 december kan een ieder cadeaus onder de grote kerstboom in de Dolfijn FM studio komen leggen. Deze worden vervolgens verspreid onder stichtingen, crèches en tehuizen met minder bedeelde kinderen. Het cadeau moet nieuw, ingepakt en voorzien van een aanduiding “Jongen” of “Meisje” plus de leeftijdscategorie zijn.

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.