Yoores breidt uit op Curaçao na succesvolle pilot - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

logoyoores

Amsterdam, 22 november 2018

 

Yoores Recruitment Solutions, specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux, heeft besloten haar vestiging op Curaçao definitief voort te zetten na een proefperiode van 2 jaar.

 

De voortzetting op Curaçao is het resultaat van een pilot, opgestart in 2016. Tijdens die pilot is het team op Curaçao in korte tijd gegroeid naar 8 personen, verdeeld over Recruitment en Marketing. Gedurende deze periode werd al snel duidelijk dat de vestiging op Curaçao grote voordelen biedt.

 

Edwin Noordeloos, CEO bij Yoores, licht toe: “Het is eenvoudiger om goede medewerkers te vinden op Curaçao. Daarnaast ontwikkelt de lokale economie zich minder hard dan de Nederlandse waardoor de lonen minder hard stijgen dan in Nederland.”

 

Het belangrijkste voordeel haalt Yoores uit het verschil in tijdzones. Vanuit Curaçao worden klanten en sollicitanten namelijk ook buiten de Nederlandse kantooruren bediend.

 

“We merken dat kandidaten graag na werktijd een gesprek willen voeren met onze Talent Acquisition Specialists over een vacature. Ook onze klanten vinden het prettig om niet te hoeven wachten tot de volgende dag wanneer zij om 18:00 uur nog even snel een vraag hebben”, aldus Edwin Noordeloos. 

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.