Yoores organiseert Kennissessie op 27 september 2018. Meld je nu aan! - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

kennissessie27sept2018Yoores Recruitment Solutions houdt donderdag 27 september 2018 een Kennissessie waarin o.a. de voordelen van RPO, de verandering in de arbeidsmarkt en de toekomst van Recruitment Marketing aan bod komen. Wilt u weten welk profijt uw organisatie heeft van RPO?

 

Meld je aan en werk toe naar een efficiënter recruitmentproces! Tijdens deze sessie gaan wij ook dieper in op Recruitment Marketing en vertellen wij jou alle ins en outs m.b.t. Recruitment Marketing. Ook zoomen we in op de behoeften voor joúw bedrijf en bieden wij de beste oplossing voor een optimale werving.

 

De kennissessie zal plaatsvinden op donderdag 27 september bij ons op kantoor in Amsterdam en zal een halve dag in beslag nemen. Schrijf je in!.

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.