Managing Partner Yoores gastspreker op Futureproof Recruitment 2019 - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Futureproof Recruitment

Amsterdam, 21 maart 2019


Edwin Noordeloos, Managing Partner bij Yoores Recruitment Solutions - specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux - zal op 11 april een workshop leiden tijdens Futureproof Recruitment 2019.

 

Futureproof Recruitment 2019 is een jaarlijks terugkerend evenement gericht op HR professionals en wordt georganiseerd door PWNet (Vakmedianet). Het event biedt gedurende een hele dag inzichten in onder andere technologische ontwikkelingen, employer branding en de candidate experience.

 

Vanuit zijn expertise zal dhr. Noordeloos vertellen over een nieuwe indicator om de kwaliteit van sollicitanten te meten, het door Yoores ontwikkelde Quality Per Applicant (QPA).

 

“Binnen Yoores hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om een indicator te ontwikkelen waarbij de kwaliteit van een kandidaat meetbaar wordt en de kans op een kwalitatieve hire dus aanzienlijk wordt vergroot. Ik ben dan ook erg enthousiast over het door ons ontwikkelde QPA en kijk er naar uit om hier meer over te vertellen tijdens Futureproof Recruitment!”, aldus Edwin Noordeloos.


Aanmelden voor Futureproof Recruitment kan via recruitment.pwnet.nl.