Yoores groeit en opent nieuw kantoor in Rotterdam - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Opening Rotterdam

Amsterdam, 14 januari 2019

 

Yoores Recruitment Solutions, specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux, heeft op 14 januari 2019 een nieuw kantoor geopend in Rotterdam.

 

De opening van het nieuwe kantoor, gelegen in het kantorengebied Rivium, is het gecombineerde resultaat van de groei in 2018 en de ambitie om de komende jaren verder uit te breiden. De nieuwe vestiging zal in eerste instantie als uitvalsbasis dienen voor de Marketing en Sales teams, maar biedt ook de corporate recruiters in die regio een extra werkplek.

 

De opening van het kantoor in Rotterdam volgt kort op de recente aankondiging dat Yoores haar activiteiten op Curaçao verder zal uitbouwen.

 

Edwin Noordeloos, CEO bij Yoores, licht toe: “Yoores en onze unieke RPO propositie krijgen steeds meer bekendheid en erkenning. Naast onze internationale activiteiten en de succesvolle pilot op Curaçao, zien we dat klanten in Nederland ook steeds meer behoefte hebben aan ondersteuning bij hun recruitmentprocessen. Veel van onze Nederlandse klanten bevinden zich in de Randstad en een kantoor in Rotterdam is een logische stap om klanten in de regio Rijnmond nog beter te bedienen.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Yoores Recruitment Solutions
Yoores Recruitment Solutions bedient sinds 2011 wereldwijd klanten met Recruitment Process Outsourcing (RPO); een vorm van outsourcing waarbij een organisatie een deel van of het gehele recruitmentproces uitbesteedt aan een externe provider.

 

Door het actief uitdragen van onze visie dat mensen de basis en het meest belangrijke kapitaal zijn van iedere organisatie, is Yoores inmiddels uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en biedt, naast RPO, ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan.

 

Voor meer informatie
Naresh Sital
Global Digital Marketing Manager
T: +31 88 5678 336
E: