Yoores breidt uit op Curaçao na succesvolle pilot - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

logoyoores

Amsterdam, 22 november 2018

 

Yoores Recruitment Solutions, specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux, heeft besloten haar vestiging op Curaçao definitief voort te zetten na een proefperiode van 2 jaar.

 

De voortzetting op Curaçao is het resultaat van een pilot, opgestart in 2016. Tijdens die pilot is het team op Curaçao in korte tijd gegroeid naar 8 personen, verdeeld over Recruitment en Marketing. Gedurende deze periode werd al snel duidelijk dat de vestiging op Curaçao grote voordelen biedt.

 

Edwin Noordeloos, CEO bij Yoores, licht toe: “Het is eenvoudiger om goede medewerkers te vinden op Curaçao. Daarnaast ontwikkelt de lokale economie zich minder hard dan de Nederlandse waardoor de lonen minder hard stijgen dan in Nederland.”

 

Het belangrijkste voordeel haalt Yoores uit het verschil in tijdzones. Vanuit Curaçao worden klanten en sollicitanten namelijk ook buiten de Nederlandse kantooruren bediend.

 

“We merken dat kandidaten graag na werktijd een gesprek willen voeren met onze Talent Acquisition Specialists over een vacature. Ook onze klanten vinden het prettig om niet te hoeven wachten tot de volgende dag wanneer zij om 18:00 uur nog even snel een vraag hebben”, aldus Edwin Noordeloos.