Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

logoviyoYoores Recruitment Solutions, specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux, heeft videomarketingbureau Vicancy overgenomen. 

 

De overname volgt op de gezamenlijke projecten die de twee organisaties de afgelopen maanden al realiseerden op het gebied van recruitment marketing. Het combineren van de diensten van beide organisaties zal volgens CEO Edwin Noordeloos zorgen voor een uniek aanbod. 

 

“De specialiteit van Vicancy is het creëren van creatieve corporate video’s die werkzoekenden een beeld geeft van de mensen achter een organisatie. Niet alleen is dit een onderscheidende manier van werven, het zorgt daarbij voor een positieve impuls in het aantal sollicitaties op een vacature. 

 

Tevens bevordert het de zo belangrijke Employer Branding. De combinatie van videomarketing met RPO en Recruitment Marketing maakt de propositie van Yoores nóg krachtiger en draagt bij aan onze missie om klanten te ondersteunen met échte toegevoegde waarde in een one-stop-shop constructie”, aldus Edwin Noordeloos, CEO bij Yoores.