Voedingsmiddelenindustrie - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Ook voor Olam was dat een uitdaging voordat ze overgingen op de Recruitment Services van Yoores.

Als je tegen mensen zegt dat je bij Olam werkt, hebben ze vaak geen idee van de organisatie, terwijl er wereldwijd meer dan 62.000 mensen werken. Die naamsbekendheid is heel belangrijk als je specifiek talent wilt bereiken.

Marjan Beijer-de Looze
Regional HR Manager bij Olam.

Voordat zij overgingen op de Recruitment Services van Yoores, maakte Olam veelal gebruik van werving- en selectiebureaus, maar de kosten hiervan bleken erg hoog en de bureaus droegen onvoldoende bij aan het versterken van de employer brand. Dus schakelden zij Yoores in.


Deze dienstverlening, in combinatie met de ruime ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie, maakt Yoores een uitermate geschikte recruitmentpartner. Vanuit die ervaring weet Yoores exact waar die lastig te bereiken doelgroep zich bevindt. En nog belangrijker, wat de doelgroep belangrijk vindt aan een potentiele werkgever, zodat de passende match echt wordt gemaakt.

Een groot voordeel van de flexibele Recruitment Services is dat we het merendeel van onze recruitmentwerkzaamheden hebben uitbesteed, maar wel in de lead blijven. Vroeger zetten we onze vacatures uit bij meerdere werving- en selectiebureaus, die soms wel fees van 25 tot 30 procent rekenden en dan moest je maar afwachten of je de juiste kandidaten kreeg. Van Yoores krijgen we vijf kwalitatieve kandidaten en betalen we aanzienlijk minder.

 

Recruitment Services ten opzichte van traditionele recruitment

Voordelen ten opzichte van traditionele recruitment

De Recruitment Services van Yoores bieden belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele recruitment of werving en selectie: een oplossing die écht bij de organisatie en de industrie aansluit. Het HR team wordt volledig ontzorgd in het recruitment proces, de kwaliteit van kandidaten en hires gaat omhoog. Daarnaast bouw je aan een sterker employer brand en zijn vacatures sneller ingevuld. Terwijl de totale recruitment kosten over het algemeen sterk dalen.

Branding & Ontzorging

Alle werving die Yoores doet, is client-branded. Dat houdt in dat de branding propositie sterk naar buiten wordt gebracht. Een belangrijk voordeel ten opzichte van de inzet van bureaus, die het budget gebruiken om hun eigen merk te versterken. De praktijk leert ook dat de inzet van bureaus veel werk met zich meebrengt, vooral wanneer er meerdere bureaus worden ingezet. Dit belast zowel de organisatie als het HR team aanzienlijk. Yoores wint hier op twee vlakken.                                                                         

"Ruim een ton bespaard"

Het ontzorgen van het HR team en het versterken van het employer brand was voor Olam niet de enige reden om te starten met de Recruitment Services. Het bedrijf hoopte ook een kostenbesparing te realiseren en dat is meer dan gelukt. “In het eerste jaar hebben we op onze recruitmentwerkzaamheden ruim een ton bespaard. En nog een argument voor het werken met de Yoores Recruitment Services: het kan ervoor zorgen dat je als organisatie bijblijft in een tijd waarin de ontwikkelingen op het gebied van recruitment snel gaan.”

Wie gingen jou voor

Meer informatie

Bekijk Video

Bekijk in onderstaande video van 2 minuten hoe onze flexibele Recruitment Services werken!

Download Brochure

Download direct de brochure met informatie over de Yoores Recruitment Services!

Demo inplannen

Wil je meer informatie over hoe onze Recruitment Services specifiek voor jou kunnen werken?
Vraag direct een demo aan!

behappy title