Growth Hacking binnen Recruitment Marketing - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Growth Hacking: dé nieuwe populaire term binnen marketing. Voor sommigen zelfs de toekomst van het Marketeer zijn. Toch is een Growth Hacker iets heel anders dan dat.

 


blog growth hackingZij zijn alleen gefocust op de groei van een bedrijf. Met hun technisch inzicht en sterke analytische skills zijn Growth Hackers dé uitkomst voor start-ups, maar ook grote bedrijven zoeken nu hun heil bij deze diehard data specialisten.

Growth Hacking is gericht op het zo snel mogelijk behalen van resultaten, het opbouwen van naamsbekendheid of het versterken van je Employer Brand en het laten converteren van de doelgroep.

Ook binnen Recruitment Marketing is dit het doel: voor elke specifieke vacature moeten er kwalitatief goede kandidaten worden binnengehaald om zo de meest geschikte sollicitant aan je bedrijf te kunnen binden. 

 

Onze Recruitment Marketing Specialisten hebben de juiste kennis, tools, technieken en creativiteit om dit voor elke specifieke vacature en doelgroep te verwezenlijken. Zij draaien campagnes, zetten A/B tests op en blijven continu de data monitoren en bijstellen waar nodig. Op een slimme en creatieve manier weten zij altijd het meest uit het budget te halen. Met oog voor de nieuwste technologieën en tools zijn zij altijd op zoek naar een betere performance rate.

Benieuwd hoe onze Recruitment Marketing Specialisten met hun digitale mindset jouw recruitment naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

  

Rosa Marijnen
Recruitment Marketing Specialist

 

Yoores Recruitment Solutions

Empower your recruitment