+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

image

Yoores Recruitment Solutions heeft in samenwerking met HR Praktijk een onderzoek uitgevoerd

betreffende de invulling van vacatures door Nederlandse werkgevers.

 

De onderzoeksresultaten werden gepubliceerd na een onderzoek van enkele maanden waarbij beslissers op HR gebied onder andere werden gevraagd naar de manier van werven, de verantwoordelijken voor de werving en hun visie op werving in de nabije toekomst.

 

Opvallende zaken uit het onderzoek zijn dat een groot deel van de HR-professionals aangeeft ontevreden te zijn over de snelheid van het recruitmentproces. Daarnaast valt ook op dat HR-professionals onvoldoende zicht hebben op de effectiviteit van wervingskanalen, en niet of nauwelijks bekend zijn met RPO.

 

Edwin Noordeloos, Managing Partner bij Yoores licht toe: “We zijn erg enthousiast dat we dit onderzoek hebben kunnen uitvoeren. Niet alleen brengen we hiermee de behoefte van HR in Nederland beter in kaart, maar bevestigt het ook alle vermoedens waar we naartoe gaan met HR de komende jaren. Deze resultaten onderstrepen alleen maar dat Yoores met haar flexibele RPO oplossing een groter wordende behoefte aan recruitment ondersteuning kan faciliteren.”

 

Het volledige onderzoek is te downloaden op www.yoores.com/wervingsonderzoek2020.

 

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.