+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Futureproof Recruitment

Amsterdam, 21 maart 2019


Edwin Noordeloos, Managing Partner bij Yoores Recruitment Solutions - specialist in Recruitment Marketing en marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO) in de Benelux - zal op 11 april een workshop leiden tijdens Futureproof Recruitment 2019.

 

Futureproof Recruitment 2019 is een jaarlijks terugkerend evenement gericht op HR professionals en wordt georganiseerd door PWNet (Vakmedianet). Het event biedt gedurende een hele dag inzichten in onder andere technologische ontwikkelingen, employer branding en de candidate experience.

 

Vanuit zijn expertise zal dhr. Noordeloos vertellen over een nieuwe indicator om de kwaliteit van sollicitanten te meten, het door Yoores ontwikkelde Quality Per Applicant (QPA).

 

“Binnen Yoores hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om een indicator te ontwikkelen waarbij de kwaliteit van een kandidaat meetbaar wordt en de kans op een kwalitatieve hire dus aanzienlijk wordt vergroot. Ik ben dan ook erg enthousiast over het door ons ontwikkelde QPA en kijk er naar uit om hier meer over te vertellen tijdens Futureproof Recruitment!”, aldus Edwin Noordeloos.


Aanmelden voor Futureproof Recruitment kan via recruitment.pwnet.nl.

Over Yoores

 

Start als Recruitment Solutions Provider!

Begint met het aanbieden van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

2011

Zet RPO succesvol in bij uiteenlopende klanten

Grote groei doorgemaakt

2012

Verdieping van de careersites van onze klanten.

Biedt verschillende onderdelen van RPO aan, zoals Employer Branding en (Proces) Consultancy ook los aan

2015

Grote vraag naar specifieke marketing activiteiten die reeds succesvol bij bestaande RPO klanten worden ingezet

Door de sterke groei en aanbod van diensten opent Yoores een kantoor in Curacao. Door het tijdsverschil kunnen wij kandidaten ook in de avonduren van dienst zijn.

2016

Ontwikkelt Recruitment Marketing als losse dienst om Recruitment ook op project basis te versterken

Grotere focus op big data

2017

Yoores blijft uitbreiden

Yoores neemt videomarketingbureau vicancy over

2018

Yoores opent kantoor in Rotterdam

2019

Yoores lanceert flexibele Recruitment Services

2020

Yoores in een notendop

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Als innovatieve en dynamische organisatie is Yoores altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. De essentie van werken met Yoores blijft echter de mens. Alhoewel wij de meeste processen middels IT stroomlijnen, behouden wij altijd een persoonlijke touch. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Zo staan wij altijd klaar voor sollicitanten wanneer het gaat om vragen over een functie, hun sollicitatie of de organisatie. Deze werkwijze maakt Yoores sterk. Yoores is geen computer. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.