Yoores publiceert onderzoekresultaten Wervingsonderzoek 2020 - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

image

Yoores Recruitment Solutions heeft in samenwerking met HR Praktijk een onderzoek uitgevoerd

betreffende de invulling van vacatures door Nederlandse werkgevers.

 

De onderzoeksresultaten werden gepubliceerd na een onderzoek van enkele maanden waarbij beslissers op HR gebied onder andere werden gevraagd naar de manier van werven, de verantwoordelijken voor de werving en hun visie op werving in de nabije toekomst.

 

Opvallende zaken uit het onderzoek zijn dat een groot deel van de HR-professionals aangeeft ontevreden te zijn over de snelheid van het recruitmentproces. Daarnaast valt ook op dat HR-professionals onvoldoende zicht hebben op de effectiviteit van wervingskanalen, en niet of nauwelijks bekend zijn met RPO.

 

Edwin Noordeloos, Managing Partner bij Yoores licht toe: “We zijn erg enthousiast dat we dit onderzoek hebben kunnen uitvoeren. Niet alleen brengen we hiermee de behoefte van HR in Nederland beter in kaart, maar bevestigt het ook alle vermoedens waar we naartoe gaan met HR de komende jaren. Deze resultaten onderstrepen alleen maar dat Yoores met haar flexibele RPO oplossing een groter wordende behoefte aan recruitment ondersteuning kan faciliteren.”

 

Het volledige onderzoek is te downloaden op www.yoores.com/wervingsonderzoek2020.