+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Our Recruiter

Gebruik van Cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw apparaat wordt opgeslagen, zodat u herkend kunt worden. Als wij het in deze cookieverklaring hebben over cookies, bedoelen wij daar ook vergelijkbare (volg-)technieken mee, zoals pixels.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over de cookies. Hierin kunt u ook aangeven welke cookies u wilt laten plaatsen op uw computer.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Bij het gebruik van onze website verkrijgen wij algemene bezoekgegevens. Het gaat dan om het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Wij gebruiken deze gegevens voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te pseudonismeren dan wel te anonimiseren en deze worden niet aan derden verstrekt die dat voor eigen doeleinden zouden kunnen gebruiken.

Wij gebruiken deze gegevens vanwege ons legitiem belang bij het monitoren en verbeteren van onze website. Geanonimiseerde gegevens (waarin geen persoonsgegevens meer zitten) bewaren wij zo lang als ze relevant zijn voor ons.

Cookies

Als u onze website bezoekt worden cookies geplaatst op uw pc voor verschillende doelen. Deze cookies kunnen functioneel of analytisch zijn en sommige tracken uw surfgedrag. Daarom wordt voor deze laatste type cookies uitdrukkelijke toestemming aan u gevraagd. Met de plaatsing hiervan worden persoonsgegevens verwerkt, zoals het IP-adres. Zie verderop graag onze cookieverklaring waarin we uitleggen wat deze cookies precies doen en waarom ze er zijn.

Welke cookies worden er op deze website gebruikt?

U vindt hieronder een samenvatting van de cookies die gebruikt worden op www.yoores.com.

TinyMCE_jform_content_size -
wf_editor_jform_content_state -
wf_browser_dir – _ga – geldig: 2 jaar
_gat – geldig: 1 dag
ssupp.animbnr - geldig: sessie
ssupp.geoloc - geldig: sessie
ssupp.barclicked - geldig: sessie
ssupp.message – geldig: 2 dagen
212f7174cd43141e1b87d00a357c7410 - geldig: sessie
6670d4a3732cec258a668ca79b4c2850 - geldig: sessie
ssupp.opened - geldig: sessie ssupp.autoopen - geldig: sessie
d357d3af598f0856c096b6fd2d6bfb12 - geldig: sessie
jbcookies – geldig: 1 jaar
ssupp.vid geldig: 2 dagen

In- en uitschakelen van cookies

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Bewaartermijnen en verwijdering van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. Zie graag onze cookietabel voor de bewaartermijnen. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Hoe kunt u cookies controleren en verwijderen?

De meeste webbrowsers accepteren cookies standaard. U kunt echter de browserinstellingen aanpassen om nieuwe cookies te weigeren of bestaande cookies te verwijderen. Hiernaast kunt u ook instellen dat u een waarschuwing krijgt wanneer een website een cookie probeert te verzenden naar uw apparaat. Wilt u uw browser zodanig instellen dat nieuwe cookies worden geweigerd? Raadpleeg de handleiding van uw webbrowser (meestal te vinden onder "Help", "Tools" of "Bewerken"). Meer gedetailleerde instructies zijn beschikbaar op www.aboutcookies.org

Wij willen graag benadrukken dat sommige functionaliteiten van de website niet langer werken bij het weigeren of uitschakelen van cookies. Het uitschakelen van een cookie of een categorie cookies betekent bovendien niet automatisch dat de cookie ook van uw browser verdwenen is. Om dit te doen, dient u de cookie zelf uit uw browser te verwijderen.

Klachten- Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze Cookieverklaring

Yoores behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze cookieverklaring. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Check daarom regelmatig deze cookieverklaring, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.